årets sista vanliga vardag

Imårgon smäller det till med årets sista dag. Så då har vi sista vanliga vardagen idag då. Så snart har vi ett nytt år här med nya möjligheter.
Idag har vi tillbringat lite tid in i city å shoppat lite. Lämnade med ett par mjukisbyxor å käk försåss.. På samma gång vallade vi en Taklaxare så hon int skulle börja bli folkskygg med tanken var de bor ;-)
Kollat/kollar film ikväll å käkar lite chips å har en mysig kväll hela familjen. Är bortbjuden tills imårgon så därför blev de chips en dat för fort..

lilla hjälpredan

Någon som har lite att göra ikväll medan vi väntar på att så ska det låta skall börja. Var å fick nattfrämmande inatt som skall få ta och inviga allrummet på vindren.
Ikväll ha vi åtit nybakade bagetter med skinkröra.

1 äpple
1dl saltgurka
6 skivor påläggsskinka
Allt detta hackas ner fint och blandas med turkisk yoghurt och majonäs...
Jättegott pålägg på nybakat bröd och knäckebröd...

Och den som tänker våldgästa vårt allrum inatt så har vari och fått en liten hjälpreda för kvällen :-)

detta väder

Bläää kan man börja säga något annat om detta väder?! Regn, blåst, kulit, och rent ut sagt jobbit att notera att vi har samma väder dag in och dag ut. Biöden säger sig allt om vädret..

Igår på kvällssidan gick jag.nya arbetslistan. Hade gått ner frivilligt i arbetstid men att de skulle märkas så bra.. Tidigare jobbat 6 dar/vecka nu har jag 7 dagar på 2 veckor.. Får bara ta och aktivera företaget mera så man får ut lön därifrån med.. Annars va har hänt idag?! Ut och kollat på högvattnet å vågorna, pynjat åpå i köket och varit ut å grått med hela familjen. Men i alla fall har jag inte tagit någon middagslur idag, otroligt.:-)


Ha en bra kväll alla. Det tar jag med familjen å käkar chips å.glass... Mmmmm <3

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0