lilla julsafton

Ååh idag ere lilla jul <3 denna stjärna hr vi att lysa i vårat sovrum. Underbar och mysig en. Ger ett mysigt sken.
Nå dagen tillbringar jag på jobb å kvällen får jag fira med familjen. Äta lite julskinka, potatis och fixa julstjärnor till kaffet ikväll..


God lilla jul alla!

mattokig

Djuren är no då bästa som finns! Nästan varje da får jag skratta åt endera djuret på denna gård (obs! Ej bondgård) fast de skulle jag vilja ha.
Imårse fick jag denna bild på kattmamman som är rent ut sagt drabbad av att få äta påläggs skinka. Hör om hon är på övre våningen om man råkar att sröta till packettet så de prasslar lite. Så sitter hon brevee kylskåpet *mjaau* låter det bara..

Nå denna dag fick jag skriva upp nästan 11 timmars jobbskit i ett. Utmanande men lärorikt. Efter jobbet var jag efter gardinerna som kom före jul. Otroligt! Ska bara strykas å hängas upp men de blir morgondagens projekt. Va ner på julöppningen till by så därför han jag inte.. Dricka lite glögg å i säng. Har morgonskift åt morgonen igen.

Ha.det gött alla å glad lilla jul :-)

stressig gårdag

Gomåron alla

Snacka om att köra på för fulla muggar. 2 vaknätter från söndag var av en me feber. Igår ringde väckarklockan kl 6. Ingen ledig dat efter vak. Iväg å fixa en del pappert firman (ska beöva borkföras) fixade 4 par fötter efter det under dagen å så bar det iväg på kvällsjobb. Mmmm for då kl va typ 7:30' kom hem då den var 22. Väckarklockan ringde igen denna morgon 5. När kommer jag hem? Ja du när arbetsdagen är klar...

Men ha de gött å ta de lungt i detta väder :-)

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0