måndag

Hejsan alla läsare.
 
Idag ha jag vari flitig skolflicka och suttit på baken heöa dagen. Hade praktisk fotvård och hur man hanterar en skalpell (kniv) bara att skryta om sig själv..
 Mera fötter bara!!  :-)
 
Och då ja va på väg in till city la ja märke till en.vacker regnbåge. Fast man ha sett många såna denna sommar och höst.
 

sönds kväll

Hemma efter en weekend för sommarstugan. Avslutar söndagen med ett besök o stallet hos finnhästen Kukka (blomma) vara dotters tå fick känna på tyngden hos djuret. Som tur va så hadde hon spån under foten så hon klämde den inte nå hårt.
 
 
Men imåron e de dax för skolan igen.. Såå skönt att få börja på med fötter igen :-)

underbar lördag

Vaknat upp till en sval lördgmorgon för villan. Ha varit ut efter näten och fick 5 abborrar. Nu ha vi just. kommit till stugan efter en underbar skogspromenad. Ändast lite avföring av en älg var ända vi hitta. Men doggarna mådd i alla fall
 

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0