Lasanjaa

Vad passar inte bättre än att dra igång ugnen då det är mulet, svalt ute även så att värmen ska höjas inomhus. Kom på då att fixa ihop en lasagne så har man att värma några dagar så behöver man inte stå för spisen varje dag.

Helgen för villan gick riktigt bra med lilla tösen. Fick svar på tal att hon behöver ha någon med sig när hon ska sova. För med Natasha så var det bara att lägga henne i sängen så sov hon. Men inte Joanna. De 2 är så olik varandra som det bara går. Bra att man märker det redan så vet man vad vi har framför oss.

Lördags terapi

Uuuh... Suttit och smek och kelat med vår kamin för villan med spissvärta. Va den blev fin efter den blev på kladdad. 7 år ha vi haft den utan att göra något åt den, men idag får den svärta på sig, lite snabb sotning.

De har vi fått märka av att Joanna har lite svårt med nya ställen. Natten har gått relativt bra. Bara vari upp 3 gånger för matning och x-antal kelningar att få henne att slappna av. Men du vi vainade vid 7 så vägrade vi somna om fören 11-tiden då var man övertrött.

Oj, snart får man börja på med käk :-) gör inget annat än tänker på mat, hungrig konstant. Dagens middag blir: revbensspjäll, grillad majs, smörgås och sallad. Och till efterrätt blir de nå toffepuddingar. Firar lite fint nu då det är ändå villavslutning.

Reload the energy

Igår var det för tuff dag för vår lilla fröken. Började dagen med ett besök hos mommo för att fixa några fötter och kolla in husbilen. Så blev det bara hem en liten sväng och hämta skoltjejjen för att sedab åka till maken mommo och hjälpa till lite. Så han vi typ bara hem så in med käket sedan dök både faffin och fammo upp. Det slutade med att någon var över trött.
Så nu idag så har hon sviterna efter gårdagens vinglas. Så hon får sova allt hon vill idag nu för att fylla på energin igen då det ändå kommer att bli villan denna helg då det är villavslutning/venetsiaden. Så de blir något nytt för den lill. Det märks så bra på min kropp med att den mår inte bra av allt åkas hit och dit. Ända vad jag vet till nästa vecka för oss så är att sotaren kommer på besök, skall till rådgivning och så skall det handlas mat.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0