fredag 28.2

Februaris sista dag nu då idag och med detta rusk väder så önskar man att man skulle befinna sig på en varm och solig plats så man skulle slippa detta väder.
nåja det är nu inte så många månader kvar till innan vi får eventuellt värme och sol här. Om vi ändå har över 10h Sol per dag (om vi skulle få se nån sol då) så på det viset är det inte långt kvar :-)

Annars idag... fått huset städat, fixat käk, vari ti stan och kollat på bilar, födelsedagskaffe, skickade maken att tvätta bilen. Resten av dan är ett stort? vad som sker...

torsdagen 27.2

känns som att de ska va helg för mig nu just. Ha jobba sedan i fredags förra veckan å då man får ledigt "mitt" i veckan så blir de som helg.
Ha inte gjort så mycket idag, tagit de lugnt. Momspapper fixade, ska bara på posten till, jag och maken har bakat. De blev brownis med tosca och kardemummakaka, sett en fil och varit ute i skogen så och yrat. Dottern fick kompis på em så då passade vi på å bakade...
nu lugn kväll.. ha de gött

onsdag 26.2

Då var vi itt i arbetsveckan eller vardagen.Grått och trist ute men inget regn i alla fall.Men de hade lovat sol hela dan men den var bara fram en liten stund.

gjort idag? vari på jobb, kommer hem till fullt hus, käkat lite nu tqr jag de lilla lugna. Har ledigt nu ända till måndag.Så det ska satsas på ledigt :-)

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0