fredags mys...

Då är de helg! Äntligen en ledig helg med familjen. Denna helg skall vi mysa till max med lite chokladfondue, god mat å friluftsliv och bli frisklufts förgiftad på köpet..
Va skönt det är med mildare väder ute. Bara -15 idag istället för -25. Börjanet på veckan kommer det att bli varmt så man kanske kan skippa långkallingarna..

Va till veterinären igår och kollade upp lite hur de stod till med schäfern. Var inga glädjebesked i alla fall. De syskon till Niina som har varit på höftröntken så har skit leder :-( och att få upp muskelstyrkan rekomenderade veterinären värkmedicin och kosttillskott så hon skall glömma att hon har sjukt så hon kan belasta allt utan att spänna sig. Så får man gå ner på värkmedicin efter en liten tid. Efter första pillret hade vi en ny hund. Så hon hade ont...

sockerbelastning

Trevligt.. En dag man ligger vid labben på sockerbelastning och det som är det tyngsta med de är väl att man ha it ätit någon frukost, intagit morgonmedicinerna. Men första delen är snart utväntat så det tar inte länge till, bara 1,5h innan man får äta nå.

Men man får nog säg f#n va de va kallt i morse... -27garader stog det på mätaren är man vqkna.. Brrr... Blir väl en shoppingtur efter dottern kommer hem från förskolan för att köpa något gott till helgen...

Oj va jag skulle vilja ha en bulle/semla nu....

onsdag

Då är vid "mitt i " veckan igen nu då. Vart far dessa veckor?! Men det e bra att de går undan så kommer man snabbare till våren. Vad har hänt idag?
Jo, jobbat som omväxling med äldre, fixat drottningsmuffins efter jobbet, besök och nu kollar vi farmen. Och de har varit kallt idag, hela dagen. Kring -20 grader... Brrr....

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0