Muffins, kolasnittar & äppelpaj

Äntligen lite mulet väder. Och de firar jag och dottern med att baka så det inte blir för kalt inne ;-)
 
Dessa muffins år helt vanliga vaniljmuffins fyld med boysenbär. Har ännu inte hunnit smaka någon då de är.nygräddade...
 
 
Och så blev det helt vanliga kolasnittar. Satte lite extra sirap, men det skulle ha fått vara lite till så man skulle ha fått den riktiga smaken. Men det år så då mqn plutar ner på sockret... Och sist men inte minst enn äppelpaj utan botten så det år bara det goda i pajen kvar. Provade att experimentera lite så jag stekte äppelklyftorna i smör och socker först för att se om de kommer att ge någon annan smak.
 
 
Annars idag? Extremt trött och värker i hela kroppen. Har nå skit som har satt sig i lederna till nu med så knäderna värker, är varma och stela. Och samma sak gäller fingrarna... Och humöret inte det bästa heller. Och en som tjatar om mqn sätter på tv att man INTE ser på tv dagtid....
 
 

Movieday

Aah idag tänker jag ta de lilla lugna. Nu ska ua kolla in en film.som jag har haft inspelad en tid och hunnit se. Har hunnit med att kasta igång en tvättmaskin, tvättat bilen, städat lite, kollat genom kläderna som kom på posten idag.
Har beställt pandakläder åt bumling och de var så små och nätta. Och även jeansshorts åt mig. Det felade bara 3 cm att få ihop knappen men kandke till en ny sommar kommer jag i den då magen är ändå ivägen nu just.

Trotsade värmen

Hoho, lika varmt idag med.. De var någon som har hört att värmen skall hålla i sig till oktober! Ho, hoppas verkligen inte de. Kollade på en sajt så dår hade de värmen ända in till mitten av september men nästan 20 grader. Men då i sin tur kan vi få en vargavinter om värmen hålls på.
Hade fixat ihop en ost och skinkpaj, underliga är att den räcker till imorgon med så då behöver jag inte koka något *happy*
Skönt att slippa koka mat dagligen, men de boev lite hoppsan med svartpepparn.

Idag har jag varit på koll hos rådgivning. Allt är ok, förutom att mitt hb går ner. Men jag gör inget annat än dricker i denna värmen. Ska de är en liten orsak varför de går ner. Annars så har vi varit in till city och shoppat lite presenter då det är snart 2 st som fyller + ett innertak åt gubben så han får ha lite terapi :-)

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0