tomt hus

Här har vi rent ut sagt tomt hus! Förde dottern igår och de påbörjade sin veckas semester i Sverige/Norge. Redan igår kväll märktes det bra att det var mera tomt än vanligt och man fick göra lite som man ville. Men nu på morgonen då gubben åkte i jobb! Endast jag å hunden hemma + katten. Var är allt ljud!
men det är som de säger, att när man är mitt uppe i vardagen så önskar man sig husmorsvila och när man är där då. Ja, vad gör man ?? Sitter och har tråkigt.

Så då passar det bra att ta och tvätta bilen, (vaxas bara den torkar), städa dotterns rum från golv till tak, fixa käk då gubben kommer hem på middag, sitta framför datorn :)
Vad man gör ikväll då gubben kommer hem då så får vi se, eller är det någon som har nå bra tips på vad man kan göra på tu man hand ? Han skall i jobb i morgon å. Annars ha vi farit på en mini tripp :)

vecka 34

Då är det 34 fullgånga veckor bak om oss. Det närmar sig med stormsteg bf dagen. Denna vecka har de varit betydligt mindre jobbit med magen. Den har du nte krampat lik eller varit lika besvärligt. Men halsbrännan slipper jag aldrig tycker jag det verkar som.
Och dessutom "klagar" läkaren på att jag äter för lite och för lite kolhydrater. Men vad gör man då man får halsbrännan av att äta bröd?! Jag lämnar bort det så man inte behöver tugga lika många tabletter. Och tar en yoghurt eller dylikt i stället...

Men idag blir det att packa de sista åt dottern är och hennes resa. Blir att skjutsa nu på eftermiddagen så hon hinner packa in sig i husbilen innan de blir för dem att ta sig till Sverigesbåten. Och så ska hon nu få vara med och fixa käket som hon har beställt.

Dagen före dagen D

Inte många timmar kvar. Flera barn som börjar bli nervösa för morgondagens avfärd mot Lofoten. Då kommer dottern att vara borta en vecka, maken på jobb dvs ett jätte tomt hus!!

Så de blir att fundera ut de sista son skall packad, vad son ska sättas fram för imorgon. Annars ha vi varit på tårta igen. Men nu borde de va lungt med tårta fram tills augusti. Och så har vi inte fått så mycket gjort idag. Nya tag imåron :-)

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0