31.5 majs sista dag

Igårr var det många som hade avslutning även idag är det många som slutar skolan. Och man fickr säga grattis åt alla som har tagit examen/studenten eller något högre papper.
Här slutade avslutningen i bitterhet. Dottern hade sett framemot att få dekorera avslutningstårtan med en kompis då de har fyllet. Men de var och glömde bort lilla damen :-( Så jissa om någon var ledsen igår. Men att se framemot detta hela veckan och sedan inte få göra det. Klarade det bra för att va 7 år bara.
Men vi tröstade oss med glass, smulpaj, cyckeltur och film då i stället. :-D

Idag händer vad? Har inte kommit så långt i planeringen ännu, sovd ända till 8:30 så man är lite yrvaken ännu. Maken har funderat på att ta en villafärd och klippa gräset, så man skulle kunna göra en picknickkorg att ta med. Och så blir de väl att ta de lite lugnare idag, hade för mycket igår och det känns idag..

30.5 förskoleavslutning med bak

Då var jag här igen. Tråkgt väder, kallt ute och börjar bli svalt inne. Så då drog jag igång bakning för att få upp lite värme i kojan.
Denna gång blev det rabarberkaka med kardemumma och en smulpaj med rabarber och havregrynstäcke.
 
 
 
Annars idag? Varit ut på min morgonpromenad, utfodring av höns, skickat iväg dottern på avslutning till förskolan. Så på eftermiddagen så har hon sommarlov i 10 veckor framöver.
Så de passar så bra med smulpaj att fira att hon har fått sommarlov :-)
 
 

29.5 Blåser bort

Vilka vindar hi har haft de senaste dagarna. Vill börja ha sommarvärmen tillbaka och inte sånt här väder.
Blev en lite annorlunda start på dqgen med sovmorgon och man dro sig lite extra, Taklaxkaffe på fm, middagsvila och nu håller jag på å sterilisera mina fotvårdsinstrument från går dagen. Så får man snart börjar på med dagens mat. Håller på å blir hungrig.
De kommer väl att bestå av kycklingsnitzel, potatismos och en sallad.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0