Pepparkaks bak

Då har vi inlett det pepparkake tiden. Började imorse med att röra ihop degen så vi skull ha något att äta medan vi bakade. Brukar alltid misslyckas med degen så jag köpte deg. Men ser man i år så lyckades jag med den. Synd va att det var så lite och så satr jag inte i något jäsningsmedel då vi skulle äta den som den va. Men god blev den :-)

Så då passade vi på fråb morgonen att åka och hälsa på mina morföräldrar och bjuda på Natashas pepparkakor. Då de var lure missnöjda över att de inte fick träffa henne i torsdags. Så nu har jag skinkan i ugnen så de får ivällen bjuda på..

Våra 2 gullegrisar

Då har vi ställt till med att lilla jul får komma in. Igår kväll efter vi hade varit till fammo så var vi ut å körde och hämtade hem vår lilla julgran som Natasha har pyntat efter skolan idag alldeles själv. Janå pappa hjälpte till med lamporna. Och så har jag bakat de första julstjärnorna som vi skall festa på ikväll bara vi har varit på julöppning till byn.

Spännande tider år på kommande för de små. Nu chillar kidzen för det blir dax att traska iväg. Så då går vi se om tomten hittar till byn i år igen. Han brukar alltid komma och visa upp sig innan arbetet drar igång..

Läkarsamtal

Då har läkaren ringt från sjukhuset. Med en jobbiga grejs och en del "lätta". Om ca 2-3 veckor ska vi igen till sjukhuset för samtal för fortsatt vård. De som hon kunde gissa på förhand skulle komma upp var allergier. För allergier är ganska diffusa när det gäller små barn. Och då jag även har en lång lista med allergier så är det inte omöjligt.
Hon ville ha det inom snar framtid men ändå en tid fall magen kommer på att den ska börja fungera självmant.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0