Tisdags mys

Full rulle, rulle är full.. Började dagen redan 6 imorse. Då det blev första vagnvilan vid 8. Då frågaden morgonen passade jag på och stpda ur husbilen som vi har lånat. De e bara att tömma toan på vattnet till och stänga en del kranar så är den färdig för att lämnas tillbaka.
Då Joanna var uppe på sin lunchmat så var hon riktigt på G. Full med energi så det gick hett till på golvet. Bara skoj och skratt. Hon har börjat försöka sig på att skratta med ljud och det låter så gulligt när det bara gurglar i henne av energi. Men den tar lika fort slut som den kommer. Så då blev det en vagnpromenad promenad på em då äldre dottern var på minior. Passade på en längre runda. Så skönt!

Hemma

Då var vi hemma i vardagen igen. Skulle kunna tänka mig att åka igen de var skönt att få vara på vift. Idag så har jag börjat städa ur husbilen så vi kan lämna tillbaka den, varit och handlat mat, börjat på med en köttsoppa. De kommer att bli fattigmans mat nu nästan hela oktober och de som är kvar av september. Var liksom och handlade lite väl många baconost förpackningar. Men ska ha några till dopet och så skall vi ha några själv att äta upp å. Och så håller jag på och hjälper dottern med läxorna eller där hon behöver ha hjälp.

Och vad jag skall göra sen? Kasta mig på soffan en stund. Kroppen håller på och säger ifrån kapitalt och de gör även humöret med. Så då kan man passa på att vila då någon annan gör det med :-)

Avfärd hemåt

Då sitter vi i bilen och är på väg hem. Lite motigt att göra åka därifrån. Skulle ha kunnat tänka mig flera dagar så man ske ha fått se mera runt om. Kommer absolut att bli mera husbils semestrar framöver så länge bilen finns och är kör duglig.

Bilden som jag har uppladdat så år ett bestickställ från Ikea som blev en vacker lyckta. Så vi satt och hade myspys på en parkering igår med öl, vatten, chips, godis och gott sällskap. Förutom att dottern handlade nå godis som var mega fylld med socker så hon blev helt knäpp! Men då hon somnade så blev de lungt i stugan.
Ny gång med nytt resmål med nya butiker och mer pengar med!

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0