Dagen efter...

Huj idag känns det i kroppen att man skulle ha värsta dagen efter (krapula) fast man inte har rört en droppe alkohol igår. Det är väl bioresonansen som har jobbat hårt med kroppen inatt. Det känns av i den att det är lite mera energi i omlopp mot vad jag vanligt vis har vid denna tidpunkt. Ändå är kroppen slut, men det där lilla känns av.

Igår då Joanna ta sin nattsömn. Så hon låg kvar på de vis som jag satt ner henne på, täcket var på som alltid brukar va ner i fotändan av sängen eller så brukar hon ligga ovanpå det. Hon vaknade först halv 6! Då Hector kom upprusande för trappan då han har varit ut på sin morgonpiss. Hon är gladare i alla fall och piggare.
Nu till äckelvarning!!
Hennes mage funkade imorse. Vilken hemsk färg, doft, konsistens. Där märkte man vad slagg, skit ich elände hon har haft i sin lilla mage. Bra då det kommer därifrån. Men doften den var inte alls "frisk" ni för hon aldrig har haft en riktigt kakkalukt.

Bioresonans

Oj idag så har jag och Joanna varit på bioresonans. For mest dit för att Joanna skulle få nå hjälp. Var vi ska börja på, var vi skulle börja leta. For på att hon skulle reagera på mjölkprotein, sädesslag. Men där fick vi oss. Ho reagerade på ALLT!
Så då blev det lite detektivarbete. Och hon hittade helicobakterier (magsårs bakterien), och 2st till. Varifrån har hon fått dem blev nästa steg. Jo, så enkelt att de kom från mig medan jag ammande henne så överförde jag dem åt henne och hon klarade inte av att jobba bort dem. Och så reagerade hon även på sköldkörteln. Men inte lika tufft som med bakterierna. Så nu pågår rening av henne. Även av mug själv. To en del saker jag med som jag ville få lite bukt med och där inne finns sköldkörteln med med ich även andra saker.
Nu är det bara att hoppas att hon reder sig :-)

Inte bara jag

Det är inte bara jag som är svart under ögonen. Även vår lilla tjej är svart. Ingen skillnad om det är morgon eller kväll så är hon svart.
Det verkar att bli en grinig dag för henne om det inte ändrar då faster och kusinen kommer ut. Ska in till city och shoppa en cykelhjälm åt Natasha.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0