Chocken efter gårdagens inlägg

Vad det var många som reagerade på mitt inlägg igår om mitt mående. De fanns de som till och med har skrivit "ryck upp dig"

Det är absolut inte det lättaste bär det är frågan om månader, år som det sakta sakta har tickat iväg. Och till en del är det min sköldkörtel som bråkar, för jag har känt av av en längre tid att det är inte ok med den. Men proverna är ok. Men då finns det ingen ekonomi att söka sig privat för att få hjälp. För det blåser iväg mi st 200e (ca 2200kr)


Men denna lilla Hector kille på bilden så har man nu fått skratt lite åt. Han är så fjollig och undrar lilla killen vår.

Verkligheten...

Mitt liv ser perfekt ut i betraktas ögon, men verkligheten hos mig är något helt annat. Kämpar mig dagligen för att orka ta mig igenom den. Allt från kiss och bajs från både barn och hund. Måste få ha några lågor som gör att dagen blir bättre.
Varken humöret, självkänslan och självförtroendet är något att ha nu just allt är nere på botten.

Oj vilken da

 
 
 
 
Jaa, inte skall man ha små barn i famnen när man skriver. Nu sp skickade just Joanna iväg bara bilden så nu får jag uppdatera vart efter. Aölt jag bara hinner :-) Janå idag så har varit en  ganska bra dag för mitt temperament, men då humöret där efter.
 
Håller på med att sluta amma så min kropp reagerar väldigt negativt på det hela. Men Joanna däremot mår bättre. Hon har.sovit ända till krig 5 nu flera nätter och rad. Och hon är bättre i magen och humöret hon. Men då så är det som vanligt att mamman alltid blir lidande. Usch inte alls roligt, men J mår bättre och det är juh huvudsaken. Det är hela 2 dagar som hon har gått på ersättning nu, men nedtappning har pågått en tid.
 
Och lille Hector blir bara större, varje dag som går. Börjar förstå bättre att man ska ut och göra sina behov.
 
 
 

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0