Slö och sjukt

Börjar vara riktigt less på min migrän. Är i ett värre skov nu just så jag har några anfall i veckan. Och ingen medicin som biter på eller som jag klarar av. Men då man blir så handikappad att ha huvudvärk nästan dagligen.
Får hoppas att de tänker snart börja ge med sig så jag blir "normal" igen och slipper undan huvudvärken.

Min migrän som tar sig oftast som stickningar i händerna som vandrar upp i armarna, även stickningar inne i munnen och kring munnen. Talsvåriger (låtet som man skulle ha druckit för mycket alkohol), synstörningar och koordinations problematik i händerna.

Nå de e bara att bita ihop och hoppas att det snart går över.

sjusovaren som försov sig

Alltså! Denna lilla dam har kommit på att det går faktiskt att sova. Hon ligger och sover ännu, de brukar hon inte göra. Så får man börja fundera om hon är sjuk då de går att sova eller så tarhon sin sjusovardag försent.
Men det var skönt att få ta morgonen i sin egen takt, har kollat en film. Och nu så är det bara att vänta ut tjejerna att de ska vakna upp. Får hoppas att det blir bestående detta sovandet. Börjar bli mer en dax för henne att börja ha hela nätter. Blir ändå 1 år nästa vecka.
Men man ska passa på att njuta medan det är lungt i kåken :-)

Shoppingdag

Idag blev det att åka in till city för den årliga uppköpen av skolsaker son dottern "behöver" för sin skola och en hel del kläder.
Hittade snabbt kläderna som hon ville ha, även ryggsäcken och pennorna. Det blev väl "bara" 4 timmars shopping. Men nu så behöver hon inte nåhot för tillfället.
Passade på att vara in på en fika då vi ändå var till city. Men då dessa bord håller på och blir för småa! Inte lätt med 2 vuxna, 1st 8 åring och 2st som är under 1år. Så kul då vuxna människor står och tittar långt när vi kommer med tvillingvagn i matbutiken. Men varför ska man springa med 2 kärror/vagnar när ingen av oss ska ha nå mycket. Lättare då attha kidzen samlade på ett ställe. Men ändå hur de kan glo.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0