svaren på blodproverna

Passande på att ringa pm svaret på mina blodprov som jag tog igår fast ingen läkare har kollat på dem. De var "inom gränsvärden" men men..
Mitt samvete och kropp säger något annat. TSH svaret som var för ca 6 veckor sedan på 2,93 eller var de 2,95. Så var idag nere i 0,5. Så kraftig sänkning av detta kännsi kroppen. Säkert blir det så läkaren säger det är ok fast jag inte har ändrat min medicindos.

De andra var väl ok. Men ska till ek läkare om några veckor så jag ska väl pipa lite så hon kanske fixar en remiss till en specialist nu då det hoppar så här.

Några blodprover

Då var det dax igen för de trevliga blodproverna. Börjar bli riktigt less på att springa i ett(ofta) och ta blodprover. Och de kommer att bli om ca 6 veckor igen som blir aktuellt om inte tidigare. Beror på svaren och vad läkaren tycker.

Pratade med en sjuksköterska som började hålla med om de ska börja bli dax för en större undersökning. Konstaterade att de tar inte ens hälften av alla blodprover som borde tas. Så egentligen ska man väl behöv ta sig privat så man betalar för de proverna som jag vill ha och behövet ta...

färdigt!

Nu har vi fått väggen klar där köket har tidigare varit vid sommarstugan. Så de blev en fondvägg då i stället efter att vi flyttade köket.
Ska behöva lägga upp några före och efter bilder. De som vi inte har skaffat ännu så e lite kakel och ett fönstet (de kommer att ta en tid innan vi köper) och en säng. Så då börjar de bli klart med lilla uppiffningen.
Till ett nytt år så får vi väl fundera på en terrass så vi får njuta av solen ordentligt. Men det är ett till ett nytt år som sagt.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0