Trantisdag

Hoho, nu börjar denna dagen avta med sin hets. Det blev en tidig start, själv vaknade jag kring 5 tiden och har även sovit dåligt inatt.
Jag och Joanna var till sjukhuset med hennes mage. Och där blev man inte klokare på dem. Hittar inget fel när de känner,klämmer på magen, gör en allmän undersökning av henne. Läkarens svar idag blev att vi skall fortsätta med magmedicinen tillsvidare. Blir det för henne  hårt så öka dosen bara. Kontroll tid efter 4 månader för att se hur det är. Men det är meningen att hon ska gå på magmedicin tills det inte behövs mera. Det som jag inte ville!
Och vid tandläkaren så fick det fort, en predikan om när man ska börja använda tandkräm, hur man ska borsta, hur ofta.. Ja det vanliga med dem. Det nya så var att tandkräm har nå index om hur mycket fluor det finns och är det 1ooo så ska man bara använda tandkräm 1ggr/dag men har man "bara" 5oo så får man använda tandkräm 2ggr/dag.

Kråkmåndag

Då har vi andra dagen på påskveckan. Idag har vi nu inte gjort så mycket. Bara laddat batterierna för morgondagen. Kommer säkert att ha bort något imorgon. För om vi börjar 9 vid sjuksköterska, lite före 11 vid nästa skötare, läkaren där bakpå och strax efter 1 var det tandläkaren. Och där emellan ska vi behöva in via någon affär efter lite käk. Usch och tvi får man säga.

Men det märks bra att vi har tagit det lungt, huset ser ut som det ser ut. Egentligen ska man behöva ta en pika (snabb) städning.
Nu ska vi ut och ragga i gåstolen :-)

Tråkigt

Haha, vad man kan ha lite att göra i bilen. Hade tråkit när vi har varit ut och kört så jag fixade fram så vi "mötte på" en dinosaurie på vägen.
Tur då dessa inte finns kvar så man slipper att krocka med såna bjässar.

Idag så har det inte varit så mycket extra. Vaknade den vanliga tiden trots vi ingick i sommartid inatt. Eet har blivit lite deklaration av skatten, husstädning, promenad med Hector, duscha hela unghopen, myst och förbereder sig mentalt för en jobbig vecka. Denna vecka har allt från sjukskötar besök, tandläkare, läkarbesök, vaccination, fixa pass, städa för påsken.. Går väl att fortsätta med en lång lista ännu vad som skall göras.

Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0