galna "professorn"

Hihi, nu kommer jag att vara elak med svägerskan. Denna bild fick jag på WhatsApp då hon hade lite att göra så nu får de bli hennes tur att vara i rampljuset. Vissa gånger år hon lika galen (relativt ofta) som på bilden och då vi är ut på nå så brukar det alltid sluta med något som vi inte har räknat med. Tex sista gången som vi var ut så blev de en liten roadtrip extra bara 200km extra eller nästan bara :-)

skolavslutningen

Idag så var Natasha och fick sitt betyg från 1:an. Ska nu har hon officiellt klarat av första klass. Så nu firas det på stutsmatta hos grannen. Tjejen håller på och blir stor!
Så nu har hon 10 veckor med ledighet framför sig. Och att få slöa och ta det lugt. No för vi börjar på på tisdag med måsten.

De som hon har att se framemot så är simskola, resa ledighet..

Grattis till examen/betygen

Då var det dax för skolavslutningar både idag och imorgon. Så då får man säga grattis åt alla som har fått sina efterlängtade betyg. Både från grundskolan eller fått sitt yrekesbetyg.

I detta hus är vi involverad i att få hem ett betyg från ha avlagt fötsta året i skolan. Liten blir stor.

Så stort grattis alla!

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0