Borta bra men hemma bäst

Oj vad det var skönt att vakna i egen säng imorse. Och att få sova ut, även Joanna har sovit som en stock inatt. Så jag tog väl vara på natten.
Det som jag har haft bort så är att äta yoghurt på morgonen. Och det fick jag idag, och det var riktigt prima. För hotell frukosten som vi har ätit i 1 vecka så har varit usel. Men priset skulle ha sagt sitt om man skulle ha tänkt efter.
Och så var vi ut på en morgonpromenad med hunden innan lilla kusinen dök upp. Har även hunnit med att koka käk x3. Fast inga stora kok. Men dr har tagit sin lilla stund.
Men det känns ordentligt i kroppen idag att man inte hade fått mera än en 3-4h i sömn dygnet vid hemfärd.
Så nu sitter vi och funderar vart vi skulle kunna tänka oss nästa gång. Men nästa gång kan dröja många år eller så blir det en liten typ city resa som har 1 dag. Märk väl funderar inte bestämmer oss!

En sista resa

Det blev som vi talade om hur vintras/vårast. Vi skulle ut på en söderresa före sista beebin ska komma. Men resan blev en resa bokad före jag plussade. Men det blev som vi sa.
Så nu sitter vi i husbilen och är på väg upp från Helsingfors. Flyget landade först 22:40 fast det skulle ha varit nere 22:15 och så startade vi ca 20 min före utsatt avgång.
Ska vara skönt att få komma hem ovh sova i egen säng, äta vår mat. Och det största "hindret" är väl att vi e van att ha ca 26 grader och nu den senaste 4h så har vi haft rimfrost hela vägen.
Kommer att ladda upp en hel del bilder bara vi kommer hem till en dator.

Alltså!!

Ny bryter jag de jag sa om bloggpaus, men detta är sista inlägget innan min paus från medievärlden. Håller på och blir för mycket nästa. Så de e lika bra att pausa en stund.
Men alltså wow vad personer som har varit in på min blogg och kollade inlägget om bebis nr 3. Sådär många hade jag nu inte väntat mig. Kändes mäktigt när man såg att mib lilla blogg har haft så många besökare/visningar *happy*

Just nu så ligger jag och lyssnar till ett stilla regn medan resten av hopen ligger och sover och snarkar. Jobbigt när man inte får sova.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0