En ute dag

Vad det är skönt när det äntligen är bättre väder. Tjejerna var ute en stund (ca 1,5h) på förmiddagen och på eftermiddagen var det 2,5-3h som vi var och suttade frisk luft.
Igår blev det en grill inhandlad så idag så gillade lite kött till middag. Men man får nog säga det är lyxigt med gasgrill. Snabbt och behändig. Behöver inget kol, ingen tändvätska utan bara trycka på knappen så är det att grilla genast. Ingen väntetid. Men det är förstås en helt annan samk på gas mot på en vanlig kolgrill.

Får hoppas att detta väder fortsätter imorgon då det är 1:a maj firas. Ska väl prova att åka till stundars i år i stället för sommarstugan. Alltså ska det vara 2a gången som vi sitter på land denna helg på 12 år?! Är vi sjuka eller är vi sjuka, har inte ens fått båten i sjön. Men det verkar förstås att vara något nu varje helg denna månad och nästa månad är det en massa kalas. Nå, vi får ta en dag i taget.

Nå ha en skön helg ni som har kikat in.

En bild berätta mer än 1000 ord

Igår fick jag några bilder av hon/de som köpte Hector av oss. Vi talar om honom titt som tätt ännu och det kommer vi att göra en tid ännu framöver.

 Men när vi fick se bilderna på honom så fick vi juh se att han mår bra. Fast han verkar att krångla med maten hos de nya ägarna. Men när man kollar på hans ögon. De bara sprudlar av glädje och energi. De verkar att kunna ge honom det han behöver, som vi inte hade möjlighet att göra.

Småbarn måste oxå få leka

Haha, asså... Detta var kul! Natasha kom hem idag med såndär ballonger man kan knyta till olika grejer. Men attan vad det var skojig att blåsa upp och snurra och vingla det till olika grejer. Nästan så pass så man skulle behöva åka till affären själv efter ett eget packet. Man kan juh inte nöta upp hennes. Men gärna snurrar jag till en hund eller något annat. Så småbarn måste oxå få leka.

Annars så har det varit full pull hela dagen. Nu först fick jag kasta upp fötterna på bordet. Får hoppas på en natt med bra sömn hos Jennifer. Hon har sovit dåligt nu 2 nätter. Men sista natt var jobbig. Mennhon har ätit bra ikväll + att magen har funderat. Så det är bara att hålla tummarna att det räcker för att sova bra. Så nu ska jag städa lite till så jag har dagens sysslor gjorda.
Ha en skön kväll alla <3

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0