Tråk onsdag

Får ingenting gjort. Allt står bara stilla, får ingen motivation att få något gjort. Allt bara lämnar.
Börjar ta på krafterna då man är hemma med 2 sjuklingar, en efter det n andra avlöser varandra.
Men nu får jag friskförklarad Jennifer. Värre med Joanna, har sina febertoppar, avvikelser på blodprov (läkaren ska ringa angådetta idag. Men det är inget farligt då de inte har ringt ännu)
En dag som inte alls är bra. Vill bara krypa ur skalet få någon ork att ta sig an de saker som ligger och väntar.
Finns så mycket, men finns inget som gör att jag vill ta mig an. Bara få vara och försök atr få ladda batterierna. Men inte med denna fart

Lilla Joanna

Det verkade inte som det räckte med vanlig förkylning här. Utan lill tjejen har dragit på sig utrikaria (nässelutslag) i princip över hela kroppen. Så nu blir det ännu mera mediciner och uppföljningar. Och ifall hon börjar att svälla på läpparna så ska hon in omgående till sjukhuset.
Trevlig! Inte det minsta.
Får hoppas att detvär som misstanken är att hon reagerar på sin förkylning. Och inte på mat. För hon ska hållas på diet tills utslagen är borta så ska vi plocka in de som vi gissar på att hon kan reagera på. Finns några saker som hon har ätit i helgen som är "nytt" så kommer det igen så ska vi ta kontakt med läkaren. För fortsatta undersökningar.
För det fick jag lära mig idag att man kan få nässelutslag pga förkylning. Så det var helt nytt för mig. Lärnsig något nytt bara man vill.

Välkommen höst!

Oj va underbar luft det var nu på morgonen. Underbart svalt!
Men då hösten kommer så kommer alla baciller till attack så det står härliga till. Denna höst kommer vi att ha hem extra mediciner, näsdroppar och så skulle jag önska att man skulle kunna köpa ork på postorder. Så man klarar av alla dessa sömnlösa nätter.

Joanna har som börjat på dagis (förskolan som det heter i grannlandet). Så nu utsätts hon för alla möjliga basilusker. Men då i sin tur ger det lite tur med sig. Då hon får någon förkylning eller liknande så har hon varit med Jennifer och busat. Så då får hon det och kanske mindre förkylningar då hon börjar.

Men alla förkylningar tycker jag har suttit ihop hela förra hösten, vintern, våren och i sommar.

Hösten är underbar men det finns vissa saker som gör den jobbig. Alla årstiderna har sina tjusning.
Hösten :
- Finns luft att andas
-Alla färger i naturen
-Mörkare så man tex får elda ljus eller dylikt
-Får börja elda i kaminen
- Man vaknar till när man går ut
- M.m

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0