Tar på att fira

Då har vi en liten tös som inte kan hålla ögonen öppna efter det vi var och firade farmor/svärmor som fyller jämna år idag. Verkar som det tar på att hjälpa till med att flytta på allt som är löst och inte är fastsurrat i golvet/väggen eller taket.
Joanna har blivit aningen arbetsam med händerna efter att lillasyster kom. Hemma vid så har man i princip bort allt plockat som kan gå sönder.
Så nu blir det väl att ta det lite lugnt. Känns av så bra i kroppen att det är dax för lite vila då inte värkmedicinen tar på. Tur att maten är färdig, bara att värma.

Full fart

Vilken start på helgen. Inatt har jag bara varit uppe varannan timme för matning, blöjbyten och leka värmekamin. Hon har lite svårt att hålla sig varm så då får man ta till sin egna kropp och hjälpa till så får man mysa på samma gång.
Men då vi alla steg upp så vad det rördes hela huset. Äldre barnen var lite tokiga, hundarna var tokiga. En riktig normal morgon med andra ord. Men det märks av att det har blivit mycket mera arbete mot tidigare. Allt sitter i ett, vill vara svårt att hitta en lugn stund.
Då morgontvätten skulle göras så radade alla upp kring skötbordet för att titta på, även när maken skulle byta så radade alla in och stod och tittade på.
Nu just så sover alla de små, så nu ska jag passa på att kasta upp benen på bordet och vila tills kusinerna kommer efter Natasha då hon ska få åka bort över natten. Då vi ändå skall på samma kalas imorgon så får hon åka med dem dit.

Hemma <3

Då har vi fått åka hem från BB. Lite osäker var det ända sedan igår då hon satasade på att lägga av ett skrämselskott då de tog en rutin undersökning. Syresättningen sank för mycket och även hade hon för hög kroppstemperatur.
Men efter en läkare var dit och vänt och vridit på henne så kvicknade hon hastigt till. Och efter det så har det inte varit några tendenser att det skulle krångla. Och inga svar kunde de ge varför hon blev så trött. Bara en massa spekulationer om vad det var frågan om. Men hon är sig själv så vi fick åka hem och börja tackla vardagen med allt "nytt" som kommer med ett barn till.
Så nu sitter vi uppradade i soffan de som orkar att vara vaken och tar fredag kväll. Så ha en trevlig kväll då alla!

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0