Storkok

Oj vilken tur att det var sämre väder då jag har energi att stå i köket. Nu så är makaronilåda på G, även sikröran, salladen är klar och några kokta ägg. Så dagens meny börjar bli klar
Passar så bra att fixa kvällkäket nu då ändå Jennifer sover sin vila och man har mera tid för Joanna så hon oxå får va med u köket.

Annars så ska jag klaga på nattsömnen. Jisses vad Jennifer har sovit DÅLIGT flera nätter. Hon börjar allt mellan 2 och 3 och har mycket liten sömn resten av natten. Tror knappast att det blir 1,5h dom hon sover tills hon går ut på sin fm vila. Och där max 2hs sömn, em ca 2h och i säng för natten till 8. Ingen skillnad om hon bara får brösten, brösten + tillägg som går ner ellet lite gröt. Sover lika eländigt för det.

cityrunda

Hejsan i värmen!
Idag så paltade vi oss in till city för lite shopping. Allt från konfirmationpresent till mat. Även varit på en leverans av längre nerver och varit och kollat in en massa djur. Hundar, kattor, kaniner, mygg, humlor osv hela vägen.
Men man ska no inte jubla i första taget. Tänkte bara vilken bra energi jag hade efter cityresan så jag och Joanna tog oss ner till fåren för att kolla på dem. Men innan man var hemma var all energi bort, allt åt skogen.
Ska man fan i inte orka ta sig ut på en kort promenad utan att vara riktigt trött och sur efter. Bah!
Nå positivt ikväll blir väl att kunna ta de lite lungt och njuta av eventuella lugna kidz. Hittills verkar de att vara relativt lugnt men det svänger hastigt.

Sommar och sol

Hejsan!
Här var det dött igår pga att jag var riktigt riktigt slut. Det var en enda gröt i hjärnan och inget som funkade + att maken stack på jobb så man var ensam hemma med 2 griniga, totalt griniga ungar. Äldsta dotter skötte sig själv och nossade på med sitt.

Men idag är det lite bättre med orken och kidzen är inte lika griniga. Så man har fått lite gjort idag. Med att tvätta, tvätta och åter tvätta, vara med kidzen, dammsugit huset. Och Joanna fått vara i poolen och leka av sig. Synd då det blåser lite kyligt så hon ville inte vara så länge u poolen

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0