sommarfiilis

 
Oj helt underbart väder ännu idag. Nu njuter jag av denna värme för sist vi hade en ordentlig sommar var jag höggravid och satt inne.
Nu försöker jag vara ut mera än vad jag är inne. Och äppelträden som blommar, körsbärsträdet blommar, men plommonträdet blommar inte
Nu just så sitter jag på terrassen och lapar sol medan kidzen sover. Vill inte göra så mycket idag heller då någon har öppnat snorkranen på mig. Så extra ansträngning, nej tack!
 
Så får man väl småningom om börja baka i denna värme. Har lovat att fixa tårtan till lördag då maken snart fyller och som fest för att skolan är slut för denna termin.

landsbygden

Det är underbart att få bo ute på landet. Man får se det ena som det andra. För någon morgon sedan sågs skymtar av en hare som var och åt av det nysådda sädet. Och när man är ute i naturen så hittar man det ena som det andra. Sånt man inte får se i stan.

Nu för stunden så doftar det nyklippt gräs, häggen sol blommar, fåglar kvittrar, tuppen galer. Ett skönt liv att för tillfället ta det lugnt på soffan.

Söndagsmys

 
Nu just så ligger denna gosiga tjej i famnen och är halvdåsig efter ett varmt bad. Först ut var Joanna sen Jennifer. Så innan kvällen är slut så har alla varit och tvättat upp sig för inkommande vecka.
Natasha har i princip varit borta hos kompis hela helgen. Ännu är hin inte hemma. Kommer hem bara för att äta så iväg igen.
 
Och i brist på annat så har maken däckat i feber. Får bara hoppas, hoppas att det är bara han som drabbas. Ska inte ha tid att däcka själv inte heller kidzen. Så nu just får han bara pussar och kyssar i pannan, stackarn!

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0