Intensiva veckor

Dessa veckor börjar bara ha mera och mera måsten. Förra veckan var det inte en dag ledig på de viset. Det var något varje dag. Hittills denna vecka så är det bara torsdag som det inte är något vad jag vet om änn. Allt från dagisfotografering, matinköp, massören (nöter på mitt presentkort som jag fick när jag fylde) m.m.
Och då är jag i valet om kvalet om jag ska ta tjejerna och sticka in till stan för maten, för Joanna ska nödvändigt behöva nya vinterskor som hon får yllesockor i. För detvär då ingen annan som handlar dem heller. Ork inte, vill inte, har inte lust! Men det är inte så jätte intressant med barnens humör, men nästan ett måste. Får nu se va de blir till.

Och det lär vara mycket nu hela tiden före jul. För det är ändå inte så länge innan vi har julafton, igen. Men man sitter inte sysslolös då man har något inprickat hela tiden.

sur hund!!

Snacka om humör i en hund eller är vi bra på att avläsa honom. Sista natten så skulle inte Nicke in. Han visade att han inte skulle in genom att nonchalera maken när han hade gått ut för att hämta honom. Blev tillfrågad flera gånger, men icke. Han kröp bara längre in i kojan och visade så tydligt att han ville vara ute. Och det fick han (han är en husky och är van att vara ute). Så idag verkar allt att vara bortblåst, änn så länge. Får se ikväll om han vill in eller inte.

För när gubben är sur på oss så ska han inte vara inne. Han vill vara vid sin kojja och tjura. Och när han är riktigt arg/sur på oss så svänger han bort och ser inte på oss. Men efter nn dag så släpper det. Nå lilla gubben har varit hos oss sedan januari 2005.

En Sverigesresa

Då har vi haft ett kort avbrott på den vardagliga vardagen. Det blev en liten kryssning till Stockholm med god mat, fin hytt. Men ända felet när man är ut på något sånt här, så vill man åka igen och igen. Men vi konstaterade att det löns inte att släpa hem sprit från båten. Förr gjorde det, men inte mera. Kollade inte så mycket heller vad de hade för utbud när vi ändå inte skulle ha hem någon sprit.
Jag lämnade med lite rose vin och en flaska skumpa. Ska se om det n står i kylen i ett halvår som den tidigare flaskan gjorde.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0