Leveransdag

Ytterligare en dag till Malax och till hvc. Denna gång en bunt med prover. Nu återstår det bara 1 ända prov kvar som vi kan tidigaste ta på söndag. Får hoppas att vi får det på söndag så man får leverera det då sen så är den provomgång över tills det kommer nästa.

torsdags rusk

Vilket väder var har idag. Riktigt myspys väder!
Som tur va så hann jag ut på en morgonpromenad och en kortare eftermiddagspromenad. Hann aldrig efter Joanna, för det började att regna för mycket så maken fick fara efter henne.

Janå, var in via en som håller på med bioreaonas. Så hen checkade Joanna sådär hastigt. Så efter hens maskin så ska Joanna reagera på mögel, katt, hund, gammalt björkpollen, fågelbo. Och positiv på helicobakterien.
Nästan samma sak som jag reagerade på när jag var liten + jag reagerade på mycket till.
Så nu ska vi invänta provsvaren och se va de säger.

ett blåsigt regn

Oj nunär det nog länge sen det har regnat något. Så det är riktigt höstrusk för en gångs skull. Skönt på ett vis men tungt på ett annat eller flera vis.
Just nu så är det extremt lite på sömnkontot den.senast 1-1,5 månaderna. Som inatt/igår/natten före osv är det inte mycket mer än en 3h sömn totalt. För tillfället så sover 2/3 tjejer askass. Får va uppe ca 1 timmes intervaller vissa nätter oftare. Börjar snart fungerar om jag ska flytta in dem igen hos oss så man inte behöver springa upp och ned som en värr jojo.
Just för Jennifer är det troligen utveckling (har börjat rulla på golvet för att ta sig fram), sällskaps sjuk och förkylning. Joanna är det väl troligen förkylning och en lämna mig inte fas i livet.
Och en hel del annat som försiggår.

En dag i taget är det som gäller. Men nu ska jag fixa lite lunch åt mig fast man inte är så hungrig.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0