Fättistisda

Fastlagstisdagen då, nam nam semlans/gräddbullens dag. Har jag ätit bara hemlagade än så länge. Brukar ha så vi ska köpa 1 gång i året. Men ännu har vi inte köpt och så har vi färdiga bullar i frysen, bara att fylla med grädde och mandelmassa.

Hmmm, har jag tur så kan det komma som efterrätt idag.

Och senare idag så blir det tårta igen
 Är inne i en intensiv period nu gällande tårtätning. Det är "bara" 6st som fyller på 1 månad. Nam nam vad tårta.

Ny vecka med nya utmaningar

Nu har det varit intensiva dagar igen. Allt från jobb, födelsedagskalas, "vila" osv. En helg med mycket och igår var det full fart ända från att jag steg upp tills jag kröp till sängs.

Imorse så var det tidig väckning då Jennifer inte skulle sova längre än till halv 4. Grinig, sur, kinkig var hon. Men efter att frukosten vlev intuggad så blev det bättre men inte bra. Men bra blev det efter morgonvilan. Så stoj och lek hela förmiddagen, syns juh på golvet. Så nu ligger de och sover efter många om och men med Joanna. Ville inte ha någon vila då det är länge sedan jag har varit hemma med båda dagtid. Så nu medan de sover så kokar jag käket för morgondagen då der blev ändringar på tapeten. Så slipper man koka när huvudet är tömt.

Så imorgon ska väl Natasha få fixa semlorna till efterrätt då hon ändå har sportlov så har hon något annat göra. 

1 åringen och jobbhelg

Då har vi haft kalaset för Jennifer. Lilla damen har blivit en stor dam. Så nu ska vi bara chilla och ta det lungt. För jag har även jobbhelg. Så den mesta energin går dit. Hehe, de verkar inte blodtrycket att visa på. Men det förklarar varför man har varit som man har varit. 

Så nu sover de minsta och äldsta stack iväg och sova över och så får man förbereda sig på en jobbdag imorgon med så det blir att simma lungt.

Men ni ska ha så trevligt i helgen alla läsare så hörs vi en ny dag!

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0