God förmiddag gott folk!

Nu har det varit några dagar som jag inte har uppdaterat men nu kommer ett inlägg. Råkar att få ha eftermiddagspasset idag så det blir storstädning av kåken när det blev andra planer.

Plan A var att vi skulle veckohandla på samma gång som Natasha skulle till tandläkaren. Men så blev inte fallet. 
Istället så blir det instrumentvård av fotvårdsgrejerna och städning av kåken.

Så man får digga hårt till Highway to hell och Kings of Metal nu då kidzen är ur kåken. Skön helg på er om jag inte hinner uppdatera!

P.s! Det är bara 9 månader kvar till julafton. 

Även vi

Kör med omakade sockor idag. Bara för att visa att det är OK att vara annorlunda. Och som jag har sett så blir det bara flera som hakar på trenden. Fr prova att tjuvkika på dagis när jag hämtar kidzen hur det ser ut där. Kul då en såhär grej blir så stor som den är.


Avbrott!!

Nu har jag och maken fått ha ett riktigt avbrott på vardagen. Vi har fått vara själva, helt själva. 

Dagen har bestått av god mat, lite shopping, bilkörning, varit lite social och jag har SOVIT! Ja, ni läste rätt! Jag har fått sova minst 3 vilor under dagen. Så nu sitter jag och avnjuter en kall cider innan vi skall krypa till sängs. Och då lägger jag telefon på ljudlöst. För jag SKA sova imorgon bitti.

Mommo och moffa ställde upp som barnvakter åt kidzen. Dr verkar som de har fått ligga i lite. Några har tvättat pottan, vissa sover inte, andra har vl säkert hållit sig udan osv. Såndär standard grejer.

Dagens komiska. Träffade grannen när vi var inne på supermaktet. Träffas oerhört lite hemma vid fast vi har postlådan på samma ställe. Men idag råkade vi vara på samma ställe  + villagrannen var ute på sina äventyr. Världen är nog väldigt liten.

Gonatt och sov gott!  De ska jag försöka göra med barnfritt hus!


Och sova fick jag göra. Ända fram till 9, så då behövde jag dra mig en stund innan man tog sig ur sängen. 
Utvilad?  Nej, men piggare 

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0