våren kommit till Gräsmyr

På kvällens promenadrunda så hörde ich såg jag svanen, tofsvipan, gäss och porlande vattendrag

Våren är här! Trots det är mycket snö kvar ännu

hemma hos oss

Nu har vi bott här snart 4 månader. Oj vad tiden går fort! Men för varje dag som går kommer vi ett steg längre in i livet i Sverige. Hur systemet funkar, valutaändringen, vad som är bra att ha, matändringen som inte är så stor. Kanske mera det där förpackningsändringen, vars man hittar sakerna i affären.

Javisst har det varit tufft att komma till ett nytt land, där man inte känner någon på närt håll. Socialakontakter är att börja om från början med. Men då hade vi turen att komma till en mysig by. Men för varje steg juh närmare kommer man in i kunskapen.

Och dessutom idag, ja just idag är makens första jobbdag åt ett svenskt företag. Han har tidigare varit i Luleå men det var via ett finskt företag. 

Nu några bilder från oss vilket väder!

Snacka om att snöa. Igår så började att snöa lite så där lätt till lunchtid. Fortsatte hela dan/kvällen. 
Så nu på morgonen va det inte alls lika rolig syn när man tittade ut genom fönstret. Men det ska juh komma några baksalg när det gäller vårens antågande.

Och gårdagens snöande förklarade varför kidzen har varit upp och ner och att katten har tömt magen
Oväders känsliga varelser

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0