God kväll från stuganNu har det igen gått nån dag utan uppdatering. Livet rullar på i full fart här i lilla Vibo. Sitter och funderar över framtiden. Vad göra eller inte göra. Inom kort och efter ett tag.
Natasha har fått sig en medalj efter barnens vasalopp dom dom hade här i tisdags. Verkar att vara full fart i skolan för hennes del. De har mycket med läsning och diktamen. Ett bra fokus område. För det kommer man långt med om man har ett bra ordföråd.
Själv så har jag fått börja vara med om "språkhinder". Hinder skall jag väl inte kalla det men ett gott skratt i alla fall när jag märker att jag använder "fel" ord. T.ex. när de skall ändra sida på någon här. Så säger dom vända, jag har använt svänga. Läppsyl = läppomada osv såndär små ord som man kan få skojigt av när man kommer på det.
Jennifer, e totalt inne i 2 års trotsen. Finns inga öron, inget beteende, ingenting finns förutom en god aptit efter mat och bus. Öronen ska hon gära kunna börja använda. 
upzi dazy.. vissa töser har hittat storasyrrans pennor


Joanna är ganska lugn nu just. Ingen utveckling nu just som märks av i beteendet, aptiten håller hon på att få tillbax. Inget magbekymmer. Så ganska lungt.

Gubben där emot så han leker hemmapappa. Medan han går och väntar på jobbsvar. Meningen han skulle på en interljuv igår. Men den blev uppskjutet pga sjukdom. Kastar in mera ansökningar medan han väntar.och de dagar kidzen e hemma så får han jaga de små. Och sköta om hushållet.

P.s. grattis svärmor på din dag

Jajja!

Här går det bra. Här går livet som en dans på rosor. Här kommer inget ont. Här är allt bara frid och fröjd.

Nämen va skriver jag? Här går det med bakändan först just nu i alla fall. Igår så pajjade bilen. Spiralfjädern brakade av så bilen föll ihop i framändan.
Hitta ny fjäder? Verkar att vara aningen svårt med den bilen. Fjädror bak finns. Men inte fram. Finns ingen budjet till att köpa ny bil. Man får nu i alla fall 500 för skrotbilar här. Men då saknas det ändå 10000 minst för att få en ditåt bil som man kan köra med.

Så verkligt passande just nu! Barnen som har sina dagisdagar, maken som ska på jobbinterljuv i morgon. Nästan samma tid som kidzen ska på dagis. Men ljusglimten i ögat. De ringde om ett jobb åt honom idag nu. Så i slutet på veckan får han veta om han kvalar vidare till en interljuv. Ansökningstiden har inte gått ut än och de ringde idag. Det är juh positivt!

Ska snart hoppa in i ända fungerande bilen och hämta hem små tjejerna och sedan sticka iväg på jobb

soliga söndag

Wow! Underbart väder vi har! Strålande solsken,klarblå himmel, bara någon grad på minus när man är i solen.
Hittills idag har vi hunnit med att spackla garagetaket, dammsugit, torkat fönster och städa upp i stora garderoben. Där blir det otroligt upp och ner om man bara kastar in grejerna.
Nästa på agendan här är en tidig lunch, sedan ska vi prova koka fläsklägg och fixa rotmos, vika bort tvätten då det är färdigt. 
Så ska vi ta oss en liten funderare om vi ska byta rum med Tasha så fåglarna ska få börja sitta i solen.

Hade en riktig myspys morgon med Jennifer efter en sådan hostnatt från hennes sida. 

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0