Relax!

Va skönt det kan va att kasta upp fötterna på bordet och bara cilla! 
Intensiva dagar hemma och på jobb. Maken har även letat mera jobb. Så får verkligheten hopps att telefonen ska börja ringa om jobb.

Ikväll så har vi troligen betalat vår första hyra via nätbanken. Asså hur det kan vara annorlunda mot det vi hade tidigare. Lär sig nya saker varje dag!

Nu chilla så man laddar batterierna för morgondagen och dessa utmaningar som väntar. Hoppas bara att man får vara med om något väldigt intressant. Nog för allt e intressant men sånt som bara maxar intressemätarn.

avklarad bock igen

Då har vi varit till Nordmaling och till banken. Nu har vi ett svenskt konto och en del tillbehör för internet och mobilen.

"Så den som känner sig manad och har någon extra slant så kan ni få vårt kontonummer"

Men en hel vetskap och får lära om sig hur saker och ting fungerar. Så att lära mig bankengör jag inte idag utan lämnar det åt gubben.
Tjejerna skötte sig exemplariskt vid banken. Kunde nästan varafär ca 1h innan humöret for på Jennifer.

Så nu ska vi ta osshem och käka lite innan de blir kvällstur för mig

Du slöa söndag

Veckans sista dag. Ska vi ta en avspeglig av den gångna veckan?

Det har varit en riktig lärofylld vecka allt från ledighet till att få vara med på en operation. Full fart har det ändå varit men inte i överdrift. Ser framemot nästa vecka med nya inlärningar och äventyr.

Idag har nu hela familjen varit in till Ersboda på shopping. 
Utebyxor, fågelgrejer, kattgrejer, hänglås m.m. Har nu hittat en djuraffär som tog väldigt länge att gå runt. 
Men nödvändigaste grejen var väl en uppblåsbar madrass så släkten kan komma och hälsa på.

Nog med bloggen. Ska återgå till hemma sysslorna nu. Har mellersta som duschar hej vilt medan man bloggar. Ha en skön söndakväll

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0