oj! lite sol!!

Vet ni vad? Solen har visat sig en liten stund idag. Vet inte när jag såg solen senast. Helt underbart att den kan visa upp sig.

Idag har det varit en hel del papper och ansökningar. Lämnat in papper bla till försäkringskassan, skolan. Hopåas verkligen att vi ska börja få igång barnbidraget. Ännu har vi inte fått ett öre i barnbidrag och varit här i snart 11 månader. Vaben har vi fått igång så det är ur världen.

slut.nu

Fy vad hemsk vecka det har varit hittils. Hinner inte varva ner, hinner inte lyssna på kroppen. Blodtrycksfall med jämna och ojämna mellanrum eller om det är blodsockret som spökar. Eller båda. Ett evigt spring med allt möjligt, hålla extremt mycket i arbetsminnet (eller ett gott försök i alla fall). Men en eller 1000 saker samtid javisst. Annars är det inte jag. Men när inte hjärnan kan gå ner i varv utan den kör på i 120 dag som natt. Kan börja att tänka på småsaker som sedan fantasin sticker iväg. Nu senast när jag hade svårt att somna låg jag och funderade på vad käk jag skulle fixa till. Asså nattetid hmmm... Kanske det skulle kunna vara dagtankar och inte natt. 
Så bloggandet har blivit lidande av att jag inte har orkat. Men nu kommer i alla fall ett inlägg.

Och nu till på köpet så gör sig en hosta påmind. Får bara hålla tummarna att det inte är en förkylning utan det är bara atr jag har glömt att ta mina mediciner. 

packa packa någon låda

Vi har sakta men säkert börja packa ner saker och ting i lådor som vi inte behöver ha på en tid + när julpyntet ska upp så får man lägga ner prydnadsgrejerna i lådor.
Bra attt få börja sakta och säkert mot att bara riva ner allt. För så får man sämre med plats då man inte har tid att vrida och vända på grejerna så man får in maximalt i lådorna.

Så idag är det en "ledig" dag så det blir den vanliga veckostädningen och plocka ner lite grejer. Passligt att syssla med sånt när man är ledig. För skulle man ta det eftet jobbet så vet man väl inte var man har saker och ting satta.

Som det ser ut för oss så blir det väl så att det blir flytt strax efter jul eller nyår så Natasha får börja i den nya skolan genast efter jullovet mot att gå här i byn i 1-2 veckor och sedan byta. Så vi kommer att få bli snål när det blir dubbla hyror i januari. Den värsta månaden på året när man har spenderat alla pengar på julen. Men då sparar vi in det på bränslet i stället. Räknat ut sådär hastigt så det blir mellan 100-150/dag som man sparar på kilometrar men då ere mer trafik från Holmsund så då äter det upp en del

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0