packa packa någon låda

Vi har sakta men säkert börja packa ner saker och ting i lådor som vi inte behöver ha på en tid + när julpyntet ska upp så får man lägga ner prydnadsgrejerna i lådor.
Bra attt få börja sakta och säkert mot att bara riva ner allt. För så får man sämre med plats då man inte har tid att vrida och vända på grejerna så man får in maximalt i lådorna.

Så idag är det en "ledig" dag så det blir den vanliga veckostädningen och plocka ner lite grejer. Passligt att syssla med sånt när man är ledig. För skulle man ta det eftet jobbet så vet man väl inte var man har saker och ting satta.

Som det ser ut för oss så blir det väl så att det blir flytt strax efter jul eller nyår så Natasha får börja i den nya skolan genast efter jullovet mot att gå här i byn i 1-2 veckor och sedan byta. Så vi kommer att få bli snål när det blir dubbla hyror i januari. Den värsta månaden på året när man har spenderat alla pengar på julen. Men då sparar vi in det på bränslet i stället. Räknat ut sådär hastigt så det blir mellan 100-150/dag som man sparar på kilometrar men då ere mer trafik från Holmsund så då äter det upp en delNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0