fredags mys...

Då är de helg! Äntligen en ledig helg med familjen. Denna helg skall vi mysa till max med lite chokladfondue, god mat å friluftsliv och bli frisklufts förgiftad på köpet..
Va skönt det är med mildare väder ute. Bara -15 idag istället för -25. Börjanet på veckan kommer det att bli varmt så man kanske kan skippa långkallingarna..

Va till veterinären igår och kollade upp lite hur de stod till med schäfern. Var inga glädjebesked i alla fall. De syskon till Niina som har varit på höftröntken så har skit leder :-( och att få upp muskelstyrkan rekomenderade veterinären värkmedicin och kosttillskott så hon skall glömma att hon har sjukt så hon kan belasta allt utan att spänna sig. Så får man gå ner på värkmedicin efter en liten tid. Efter första pillret hade vi en ny hund. Så hon hade ont...

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0