tomt hus

Här har vi rent ut sagt tomt hus! Förde dottern igår och de påbörjade sin veckas semester i Sverige/Norge. Redan igår kväll märktes det bra att det var mera tomt än vanligt och man fick göra lite som man ville. Men nu på morgonen då gubben åkte i jobb! Endast jag å hunden hemma + katten. Var är allt ljud!
men det är som de säger, att när man är mitt uppe i vardagen så önskar man sig husmorsvila och när man är där då. Ja, vad gör man ?? Sitter och har tråkigt.

Så då passar det bra att ta och tvätta bilen, (vaxas bara den torkar), städa dotterns rum från golv till tak, fixa käk då gubben kommer hem på middag, sitta framför datorn :)
Vad man gör ikväll då gubben kommer hem då så får vi se, eller är det någon som har nå bra tips på vad man kan göra på tu man hand ? Han skall i jobb i morgon å. Annars ha vi farit på en mini tripp :)

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0