Dagen efter...

Huj idag känns det i kroppen att man skulle ha värsta dagen efter (krapula) fast man inte har rört en droppe alkohol igår. Det är väl bioresonansen som har jobbat hårt med kroppen inatt. Det känns av i den att det är lite mera energi i omlopp mot vad jag vanligt vis har vid denna tidpunkt. Ändå är kroppen slut, men det där lilla känns av.

Igår då Joanna ta sin nattsömn. Så hon låg kvar på de vis som jag satt ner henne på, täcket var på som alltid brukar va ner i fotändan av sängen eller så brukar hon ligga ovanpå det. Hon vaknade först halv 6! Då Hector kom upprusande för trappan då han har varit ut på sin morgonpiss. Hon är gladare i alla fall och piggare.
Nu till äckelvarning!!
Hennes mage funkade imorse. Vilken hemsk färg, doft, konsistens. Där märkte man vad slagg, skit ich elände hon har haft i sin lilla mage. Bra då det kommer därifrån. Men doften den var inte alls "frisk" ni för hon aldrig har haft en riktigt kakkalukt.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0