Trantisdag

Hoho, nu börjar denna dagen avta med sin hets. Det blev en tidig start, själv vaknade jag kring 5 tiden och har även sovit dåligt inatt.
Jag och Joanna var till sjukhuset med hennes mage. Och där blev man inte klokare på dem. Hittar inget fel när de känner,klämmer på magen, gör en allmän undersökning av henne. Läkarens svar idag blev att vi skall fortsätta med magmedicinen tillsvidare. Blir det för henne  hårt så öka dosen bara. Kontroll tid efter 4 månader för att se hur det är. Men det är meningen att hon ska gå på magmedicin tills det inte behövs mera. Det som jag inte ville!
Och vid tandläkaren så fick det fort, en predikan om när man ska börja använda tandkräm, hur man ska borsta, hur ofta.. Ja det vanliga med dem. Det nya så var att tandkräm har nå index om hur mycket fluor det finns och är det 1ooo så ska man bara använda tandkräm 1ggr/dag men har man "bara" 5oo så får man använda tandkräm 2ggr/dag.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0