Migrän.nu

Vilken helvetets natt det har varit. Började igår kväll redan med synstörningar och inatt blev det väldigt lite sovd. Huvudvärk, domnade bort i armarna. När jag väl kom mig upp efter värkmedicin så hölls det i magen ca 1/2h så fick wc ta vara på den. Det är åratal sedan jag talade hårt med wc sist. Börjar bli 9 år sedan i migränens väg.
Klockan var nästan 12 innan jag kom mig upp, närmare 2 innan jag fick på mig kläderna. Så msken så jom med den funderingen om det ens lön att klä på sig den tiden då vi ändå ska krypa i säng "ganska snart" då det tar så länge att få kläder på.
Men denna dag tackar jag nog några ambingsinlägg av gele. Har beställt hem färdigt för våren såna som man kan ha värmeomslag eller kylomslag med. Så de hamnade i frysen så jag fick ta kylomslag av hjärncellerna. Får värken lindrad med kyleffekten så.
Men ett migrän anfall beror oftast på att det är en blodådra som blir tillfälligt inflammerad.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0