Borta bra men hemma bäst

Oj vad det var skönt att vakna i egen säng imorse. Och att få sova ut, även Joanna har sovit som en stock inatt. Så jag tog väl vara på natten.
Det som jag har haft bort så är att äta yoghurt på morgonen. Och det fick jag idag, och det var riktigt prima. För hotell frukosten som vi har ätit i 1 vecka så har varit usel. Men priset skulle ha sagt sitt om man skulle ha tänkt efter.
Och så var vi ut på en morgonpromenad med hunden innan lilla kusinen dök upp. Har även hunnit med att koka käk x3. Fast inga stora kok. Men dr har tagit sin lilla stund.
Men det känns ordentligt i kroppen idag att man inte hade fått mera än en 3-4h i sömn dygnet vid hemfärd.
Så nu sitter vi och funderar vart vi skulle kunna tänka oss nästa gång. Men nästa gång kan dröja många år eller så blir det en liten typ city resa som har 1 dag. Märk väl funderar inte bestämmer oss!

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0