En ute dag

Vad det är skönt när det äntligen är bättre väder. Tjejerna var ute en stund (ca 1,5h) på förmiddagen och på eftermiddagen var det 2,5-3h som vi var och suttade frisk luft.
Igår blev det en grill inhandlad så idag så gillade lite kött till middag. Men man får nog säga det är lyxigt med gasgrill. Snabbt och behändig. Behöver inget kol, ingen tändvätska utan bara trycka på knappen så är det att grilla genast. Ingen väntetid. Men det är förstås en helt annan samk på gas mot på en vanlig kolgrill.

Får hoppas att detta väder fortsätter imorgon då det är 1:a maj firas. Ska väl prova att åka till stundars i år i stället för sommarstugan. Alltså ska det vara 2a gången som vi sitter på land denna helg på 12 år?! Är vi sjuka eller är vi sjuka, har inte ens fått båten i sjön. Men det verkar förstås att vara något nu varje helg denna månad och nästa månad är det en massa kalas. Nå, vi får ta en dag i taget.

Nå ha en skön helg ni som har kikat in.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0