At Last!

Då var detta år till ända, nästan någon timme till.
Tänkte jqg skulle ha tagit med dig på en tillbakablick på det år som har gått. Men jag konstaterade att mitt liv har varit ganska händelselöst. Det är några saker jag minns av annars så har dagarna varit det samma. Men att ha 2 blöjbarn är det inte meningen att man ska ha så aktiv liv med en massa resor, saker osv. Utan jag och maken har gått in för att ge våra barn en lung miljö att växa upp i. Och inte vara på språng hela tiden. Utan att vi försöker skapa en trygg miljö hemma åt dem. Och tar äventyr sen då de år lite större.
Och så är det min trötthet som har gjort mycket. Har haft dåligt med sömnen i snart 3 år så de har satt sina spår.
Men barnen växer, de mår bra. Och jag och maken har det bra. Det är viktigaste för mig.

Javisst det har hänt en hel del negativa grejer under året som har gott. Men de försöker jag inte alls tänka på utan. Försöker lägga det bakom mig. Det som har hänt så har hänt. Det kan man inte göra något åt mera utan de får passera så gott det går.


Så vårt nyår kommer vi att fira själva i år. Men då har jag lite "problem" med vad vi skall äta. Har frysta vårrullar som skall kokas, det finns till ugnskorv och potatismos (det har maken beställt). Och ikväll kommer det att vara dopp i grytan med ostfondye (eller hur det nu stavas). Och troligtvis ser jag inget 12 slag. Har fått ca 4h i sömn den senaste vecka per natt då, inte totalt. Så man är lite urlakad. Och börjar det att blåsa inatt så har vi sängen full av barn (plåttaket slår och buldrar så de små blir rädda och bara skriker)

Så Gott Nytt År på dej som läser!

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0