Hektiska dagar

Godmorgon alla!
Nu har jag lyst med min frånvaro igen. Det har varit allt och lite till den senaste tiden. För tillfället är vi vid sommarstugan och "slappar". Åkte hit redan i onsdags och påbörjade gräsröjning. Gräs, gräs och åter gräs. Har inte varit här på hela sommaren så det var gräs i massor! Men nu är det ett avslutat kapitel för denna gång.
Och så har svägerskan och hennes barn joinat oss. Blir så då vattnet får för stort sug om en. Så då har kidzen fått leka, bada, sova osv hela köret. Funderade lite hur det skulle bli med 2 flaskbarn, 2st 2 åringar och eb 9 åring och 2 doggs.
Funkade bättre än väntat, kidzen orkade inte hålla sig vakna så de vill i säng någon gång, då har det vuxentime! Snackat skit, badat, solat, slöat, käkat gott osv. Nästan så det kändes igår att det var "avsked" på sommaren. Vi går snart in i augusti.!! Då börjar skolan, Joanna ska på dagis några dagar i månaden, jag ska börja ladda för att orks ta mig ut i arbetet i vinter, få nån rutin på Jennifer osv.. En massa
Men vi går ändå mot en fin tid, mörka kvällar, lite svalare så får man elda ljus, elda en brasa, koka bättre mat mot något ihopblanda som man bara har hittat.
Nå ha en skön avslutning på helgen gott folk!

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0