Storkok

Oj vilken tur att det var sämre väder då jag har energi att stå i köket. Nu så är makaronilåda på G, även sikröran, salladen är klar och några kokta ägg. Så dagens meny börjar bli klar
Passar så bra att fixa kvällkäket nu då ändå Jennifer sover sin vila och man har mera tid för Joanna så hon oxå får va med u köket.

Annars så ska jag klaga på nattsömnen. Jisses vad Jennifer har sovit DÅLIGT flera nätter. Hon börjar allt mellan 2 och 3 och har mycket liten sömn resten av natten. Tror knappast att det blir 1,5h dom hon sover tills hon går ut på sin fm vila. Och där max 2hs sömn, em ca 2h och i säng för natten till 8. Ingen skillnad om hon bara får brösten, brösten + tillägg som går ner ellet lite gröt. Sover lika eländigt för det.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0