Full fart!

Vilken energi en 1,5 åring kan ha! Om man ens skulle få ha en bråkdel av vad Joanna har så skulle man få otroligt mycket uträttat.
Konstant hittas det på bus och lek. Idag kommer hon att få ta och trakassera ena kusinen. Så får man se om hon blir nå lugnare ikväll eller om det är samma bus å fart ändå. Roligt när man ser en sån skillnad mellan systrarna. Natasha har inte haft samma energi att hitta på bus. Hon kunde lämna framför tv en stund. Men det gör inte Joanna. Inte ena 5 minuter får man hon att sitta stilla. Så att få se hur Jennifer blir då om hon blir mitt emellan eller jätte lugn eller jättebusig. Ska bli skoj att se.
Idag blir det en snabb visit till prästen och diskutera dopet. Dit ska vi väl troligen gå då det är ditåt väder. Aning mycket nu just.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0