Intensiva veckor

Dessa veckor börjar bara ha mera och mera måsten. Förra veckan var det inte en dag ledig på de viset. Det var något varje dag. Hittills denna vecka så är det bara torsdag som det inte är något vad jag vet om änn. Allt från dagisfotografering, matinköp, massören (nöter på mitt presentkort som jag fick när jag fylde) m.m.
Och då är jag i valet om kvalet om jag ska ta tjejerna och sticka in till stan för maten, för Joanna ska nödvändigt behöva nya vinterskor som hon får yllesockor i. För detvär då ingen annan som handlar dem heller. Ork inte, vill inte, har inte lust! Men det är inte så jätte intressant med barnens humör, men nästan ett måste. Får nu se va de blir till.

Och det lär vara mycket nu hela tiden före jul. För det är ändå inte så länge innan vi har julafton, igen. Men man sitter inte sysslolös då man har något inprickat hela tiden.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0