Gnäll, nu ska jag bara....

Gnäll lite till. Tycker det är vardag med allt gnäll. Ännu en natt med skitdålig sömn. Det är nog inte många timmar nu igen som man har sovit.

Joanna började vid 12, då va hon ädd (rädd) påstod hon. Liten fajt om att hon skulle sova på madrassen bredvid vår säng. Näe hon skulle sova i egen. Kom på att man var kissnödig, wc nästa. Upp i vår säng med en sån fart. Ny fajt, då kom vi på att näe vi ska nog sova på madrassen. Flertalet gånger som jag hade stora stora ögon som kikade på mig om jag låg kvar i sängen. Men till sist så gav hon med sig och somnade efter några timmar. 
Men Joanna hann bara somna, började nästa. Har ränt till Jennifer var 15,30e  minut efter Joanna somnade.

Pööörfekt day med alla måsten. FAN (ursäkt uttrycket) jag hatar såna här nätter. Kommer troligen att få avboka vissa grejer idag med denna orken, fast det kommer tillbaka dubbelt upp i stället.. Usch varför måste man ha sånt här program nu just då de sover som de sover.. Nu ska jag sluta jalma och snart få börja picka i maken så han kommer sig upp till jobbet. 

Jo, förresten godmorgon på dej. 

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0