ännu en dag med shopping

Då börjar denna dag närma sig sitt "slut". Idag är en såndär dag som vi har hunnit med mycket. Redan från morgonen så lappade vi över varandra.
Bara sådär ska inte hen äta nu? - näe hen hann äta medan hen satt på dass. Och så fortsatte dagen. Tills jag och Linnea var å café på Ikea. Ringer ena gubben. Ööh! Vi e som utlåsta. Ok me de så långt. Ringer jag min gubbe. Vi måste in fick jag till svar. Var blöt från huvud ner till tårna. För de hade löst fiskekort för dagen så de skulle pröva på fiske lyckan. Mötte dem typ på halva vägen. Gav dem husnyckeln + 2 barn så skulle vi fortsätta shoppingen. Iväg igen till Ikea. Hittade typ de vi skulle se + en del annat. Iväg vidare på mera shopping. Fick en beställning på maskmedel åt dog/katt, fixade det. Lite käk shopping. Hem och fixa middagen, gubbarna iväg igen på fiske medan de ännu kan.
så nu när jag är hemma med Joanna och Jennifer passar jag på att städa, plocka lite grejer på plats.
Jo! Den minen! När vi kommer hem till Vibo när vi säger att vi har köpt garderober. De minerna vi fick! Synd att man inte tog kort. Men när den ena väl var monterad så var det helt okej + att de hade fått höra priset.
Så fabbo Kaj och Linneas vistelse avslutas med brakmåltid vuxenmåltid vs barnmeny, fiske och strålande sol 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0