Börjar bli less

Den eviga spiralen. När man är där så är allt så långt borta. Säger att det är bara något år, javisst kan ett år gå fort. Men när man är mitt i allting så ser man inte slutet.
För nu just så är kidzen mera än vanligt. De hinner bara öppna ögonen så är de i luven på varandra, eller så är sängarna rivna så man får va glad om ens madrassen ligger kvar. Trots, skrik, bråk,  evigt jagande av barn. Känns lite som i USA "dont do this, dont do that". Men 
som skrivet är det bara några år. Nu är juh de minsta jag skriver om. 
Men sen när de har flyttat ut eller redan tidigare så blir det "vart ha småbarns tiden gått?"

Ny dag med nya tag och möjligheter.  Och nya tag att försöka hålla sig till god torn, hålla sig stabil med uthålligheten och försöka kryssa av en hel del på "To do list" med de 2 minsta hemma. Ut på backen borde hålla dem ganska bra i schakt. 

Känns lite så som på bilden + att vilda barn skulle ha varit med som text. Ha en bra fredag för det skall jag försöka att ha och så blir det tacokväll när gubben kommer hem.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0