Bortskämd? Jaa....

Oj då! Vad har jag gjort i morse? Vad man kan vara trött när man är van att få sova längre än vad man gör när man ska uppi jobb.
Hade förberett lite morgongrejz redan igår kväll så man inte skulle behöva va så piggelin när man vakna. Minns så tydligt att jag la inte i något kaffe igår kväll i bryggarn. Och efter jag hade käkat morgongröten så va de bara: oj, de var kaffe oxå. Men vips var det kaffe i filtret men locket stod på vidgavel. Meeeen, hur? Och likadant med levaxinet, har jag tagit något eller inte? Hoppar över och tar eventuellt en extra dos. Vill inte sitta på toa hela dan, utan lite aningen seg i hjärnkontoret i stället om jag inte har tagit.
Men vad man kan bli seg och morgontrött när man är van att få sova. Men innan julen så är man tillbaka i gamla gängor igen. Arbetshuvudet har kommit ganska bra på plats. Det är små saker som jag inte har kommit tillbaka till. Men hur man anväder olika lyfttekniker, hur/vad man ska tänka på med affasi, dysfagi osv dom vanliga. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0