Lördag, göra vad?

God morgon på andra sidan skärmen. Här så har alla tagit morgon och även stämmorna från barnen var vaknat. Det verkar att vara en såndär dag då de ska vara i luven på varandra.
På frukostbordet så hade vi fågelsällskap. Eller Natasha hade konkurrens om maten. Så vad vi ska riktigt hitta på idag så inte kidzen ska bråka. Vi får vila och ta det lungt. Har funderat sådär på en roadtrip
 Har del 3 av en resa som vi ska ha gjort, gubben ska ha några lampor inhandlat, jag ska få hämta ut mitt körkort. Woohoo! Ett körkort som är lagligt. Och så ska vi väl ta oss en funderar om vi tar trippen om vi ska unna oss pizza. Har inte ännu köpt en pizza här i Sverige. Och då har vi ändå bott 8 månader. Men hamburgare har vi unnat oss när den goaste burgan var/är med på listan.


Åh äntligen börjar ljussäsongen!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0