Misslyckad häckning

Nu på morgonen så kom sista bekräftelsen att Gulben och Pärlan har haft oturen med sig i häckningen. De små har dött med jämna mellanrum. Den som kom sist och var absolut minst av alla trodde vi att den skulle inte klara ens första veckan. Men den överlevde så då trodde vi att de skulle gå.
Men igår när jag kom hem från jobbet hade Natasha hittat den sista kall men den levde. Och när vi började att blåsa varmluft på den så kvicknade den till. Malde även mjöl av maten, blandade i vatten och vitaminer. Den blev matad med spruta. Föräldrarna ville inte veta av den, stötte ut den. Så då provadr vi på om Roger skulle adoptera den. De gjorde hon med värme. Matad med sputa under kvällen. Men den lille orkadr inte med. Så nu är det bara de stora fåglarna kvar.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0